Apartamente pentru vanzare si inchiriere in blocuri noi din Constanta si Mamaia. Materiale de constructii. Proiecte de constructii civile.

Vânzări apartamente | Vânzări garsoniere | Vânzări apartamente 2 camere | Vânzări apartamente 3 camere Vânzări terenuri,case | Materiale construcţii | Construcţii civile

Marco Chim

Vedere panoramica a Constanţei

Marco Chim

Interior penthouse

Marco Chim

Bloc

Marco Chim

Bloc locuit

Aproape de „pragul de jos”? Crește interesul pentru ansamblurile aflate în insolvență!

Ca urmare a implementării unor planuri de reorganizare, proiecte „cu probleme" au redevenit atractive pentru clienÈ›i.

Unul dintre cei mai importanÈ›i jucători din piaÈ›a de insolvență a consemnat anul acesta un interes crescut pentru ansamblurile rezidenÈ›iale aflate în această situaÈ›ie. "PiaÈ›a imobiliară este în continuare într-un impas, însă avem semne că lucrurile revin, încet, pe un trend ascendent. Proiectele pe care le administrăm au reuÈ™it în ultima perioadă să genereze interes pentru cumpărători", subliniază Andreea Cionca-Anghelof, asociat coordonator în cadrul Casei de Insolvență Transilvania (CITR).

Potrivit datelor transmise de companie, în ansamblul rezidenÈ›ial de lux Alia Apartments (foto) au fost vândute, de la intrarea în insolvență, aproximativ 62% dintre apartamente, la un preÈ› mediu de 228.500 euro/unitate, ceea ce echivalează cu un total al încasărilor de 11,2 milioane de euro (+TVA). În cadrul proiectului Mao Life Residence din Cluj, ritmul vânzărilor a crescut de cinci ori în insolvență față de perioada anterioară. În opt luni de la intrarea în această procedură au fost contractate 38 de apartamente; spre comparaÈ›ie, în cei patru ani anteriori au fost vândute doar 44 de unități locative.

Proiectele aflate în insolvență sunt tot mai atractive È™i la capitolul închirieri. Pe acest segment, cel mai bine cotat ansamblu din portofoliul CITR este Alia Apartments, care are în prezent aproximativ 10 de apartamente închiriate, la un preÈ› mediu de 2.200 euro/lună.