Apartamente pentru vanzare si inchiriere in blocuri noi din Constanta si Mamaia. Materiale de constructii. Proiecte de constructii civile.

Vânzări apartamente | Vânzări garsoniere | Vânzări apartamente 2 camere | Vânzări apartamente 3 camere Vânzări terenuri,case | Materiale construcţii | Construcţii civile

Marco Chim

Vedere panoramica a Constanţei

Marco Chim

Interior penthouse

Marco Chim

Bloc

Marco Chim

Bloc locuit

Ce presupune achiziționarea unei case la roșu

Casele la roșu pot deveni tentante pentru cei interesați, datorită prețului mai mic față de cel al caselor la cheie. Seriozitatea constructorului în ceea ce privește imobilul ridicat corespunzător, poate aduce un avantaj la preț în achiziționarea unei case la roșu, în caz contrar putând apărea numeroase dezavantaje pentru cumpărător.

Primul lucru de care trebuie ținut cont atunci când doriți să achiziționați o casă la roșu, este stabilirea de la început ce va intra în preț, și ce nu, precum și care sunt avantajele și dezavantajele casei. O casă la roșu nu cuprinde finisajele, atât cele interioare, cât și cele exterioare, precum și exteriorul acoperișului.

În categoria caselor la roșu sunt incluse: săparea, armarea și betonarea fundației conform specificațiilor tehnice dispuse de proiectant, zidirea pereților interiori și exteriori, realizarea armăturilor și betonarea elementelor de structură ale imobilului, precum și realizarea scărilor interioare, realizarea structurală a acoperișului, fără a include acoperișul propriu-zis al casei.

De asemenea, o casă la roșu nu cuprinde partea de instalații electrice și nici partea de instalații sanitare, rămânând a fi adăugate ulterior de către viitorii proprietari ai imobilului.

Trebuie ținut cont de faptul că la achiziționarea unei case la roșu prețul poate fi mai mic, însă este recomandat ca bugetul să fie flexibil, deoarece pot apărea alte costuri neprevăzute sau complicații.

Din nefericire, prețurile foarte mici pentru casele la roșu sunt un semnal de alarmă în
privința construcției incorecte, aceasta având mari probleme în privința termoizolațiilor sau a hidroizolațiilor. Din acest motiv, locuințele cu astfel de probleme necesită un consum mare de energie, sunt predispuse la igrasie, la deteriorarea mai rapidă în timp a unor elemente de construcție. Unele case pot avea carențe structurale, sau probleme la fundație, care dacă nu este făcută pe tot perimetrul, noii beneficiari sunt nevoiți să o subzidească.

Multe construcții sunt ridicate fără specialiști în domeniu, cu o forță de muncă ieftină, rezultatul final fiind descoperirea de către proprietari a unor greșeli care trebuie remediate, în final ajungându-se la cheltuieli mult mai mari decât dacă ar fi fost construite de la început.