Apartamente pentru vanzare si inchiriere in blocuri noi din Constanta si Mamaia. Materiale de constructii. Proiecte de constructii civile.

Vânzări apartamente | Vânzări garsoniere | Vânzări apartamente 2 camere | Vânzări apartamente 3 camere Vânzări terenuri,case | Materiale construcţii | Construcţii civile

Marco Chim

Vedere panoramica a Constanţei

Marco Chim

Interior penthouse

Marco Chim

Bloc

Marco Chim

Bloc locuit

"CREAREA UNEI UNITATI NOI DE RECUPERARE A MATERIALELOR RECICLABILE" SMIS 112454

DENUMIRE BENEFICIAR: SC MARCO CHIM SRL

TITLUL PROIECTULUI: „CREAREA UNEI UNITĂȚI NOI DE RECUPERARE A MATERIALELOR RECICLABILE”, Smis 112454

 

Proiectul „CREAREA UNEI UNITĂȚI NOI DE RECUPERARE A MATERIALELOR RECICLABILE”, cod MySMIS 112454 este  finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2: ”Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiţii 2.2: “Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor” si valoarea totală de 4.921.423,28  lei, din care valoarea Asistentei Financiare Nerambursabile este de 2.550.516,57 lei. 

Contractul de finanțare a fost încheiat cu Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice în calitate de Autoritate de Management și cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud – Est, în calitate de Organism Intermediar.     

Viziunea SC MARCO CHIM SRL: Prin promovarea unor standarde profesionale ridicate si prin prestarea de servicii de calitate, axate pe inovare, MARCO CHIM va ocupa un loc important in  segmentul de piata aferent colectarii, tratarii si valorificarii deseurilor rezultate din constructii.

Misiunea SC MARCO CHIM SRL: Credem cu tarie ca putem contribui semnificativ la crearea conditiilor pentru dezvoltarea durabila a generatiilor ce vor veni. Punem la dispozitia comunitatilor solutii inovative pentru colectarea, tratarea si valorificarea deseurilor, reusind in acelasi timp sa convertim deseurile in materii prime alternative pentru diverse industrii.

Obiectivele proiectului:

Îmbunătățirea competitivității firmei MARCO CHIM SRL prin crearea și dotarea cu echipamente a unei unității noi de prestare a serviciilor în domeniul recuperării materialelor reciclabile sortate în domeniul prioritar Energie și Management de Mediu definit de Strategia Naționala de Competitivitate.

 

OS1: Crearea unei noi unități de prestare a serviciilor pentru recuperarea materialelor reciclabile sortate provenite de construcții și demolări și dotarea firmei cu 5 utilaje noi (1 Concasor mobil, 1 Buldoexcavator, 1 excavator pe șenile, 1 încărcător frontal, 1 miniincărcător) până la finalul implementării proiectului de investiție.

OS2: Creșterea numărului mediu de salariați în cadrul firmei MARCO CHIM SRL cu 1 persoană aparținând categoriei defavorizate, așa cum e definită de Ghidul Solicitantului până în anul 2019 față de nivelul înregistrat în anul 2016.


PERIOADA DE IMPLEMENTARE A PROIECTULUI: este de la data: 05.03.2017 pana la data 30.09.2019.

Prin implementarea proiectului, SC SC MARCO CHIM SRL se va diferenția de ceilalți competitori de pe piață, în primul rând prin calitatea serviciilor si lucrarilor prestate realizate prin metode moderne și inovative de către personal cu experienta.

 

Datele de contact MARIUS  STAMATE, 0722.610.901, offfice@marcochim.ro

Persoana de contact: MARIUS STAMATE