Apartamente pentru vanzare si inchiriere in blocuri noi din Constanta si Mamaia. Materiale de constructii. Proiecte de constructii civile.

Vânzări apartamente | Vânzări garsoniere | Vânzări apartamente 2 camere | Vânzări apartamente 3 camere Vânzări terenuri,case | Materiale construcţii | Construcţii civile

Marco Chim

Vedere panoramica a Constanţei

Marco Chim

Interior penthouse

Marco Chim

Bloc

Marco Chim

Bloc locuit

Închirierea în regim hotelier

În ultimii ani, bugetele romanilor pentru vacanţă s-au restrans, astfel încat a fost necesară cautarea unor soluÅ£ii. O posibilitate pentru cazarea în vacanÅ£a la un preÅ£ accesibil, ar fi închirierea unui apartament, sau a unei garsoniere în regim hotelier, soluÅ£ie care permite economisirea a catorva zeci de lei pe zi.

Pe internet se gasesc numeroase oferte, postate de catre proprietarii de locuinÅ£e, pentru cei interesaÅ£i să-ÅŸi petreacă vacanÅ£a la munte sau pe litoral. În acest mod, proprietarii reuÅŸesc să valorifice imobilele scoase la vânzare, pană în momentul găsirii unui cumpărător. PreÅ£urile închirierii în regim hotelier fac concurenţă serioasă hotelurilor, iar oferta este destul de generoasă.

Familiile cu copii care doresc confortul "de acasă", au la dispoziţie astfel posibilitatea petrecerii unui concediu prelungit, reuşind totodată să facă şi economie la bugetul familiei.

Nefiind cel mai bun moment pentru a valorifica o investiÅ£ie făcută cu timp în urmă, cea mai bună variantă pentru a scoate profit de pe urma ei este închirierea. Închirierea de apartamente în regim hotelier este o soluÅ£ie profitabilă, cu un success garantat în oraÅŸele cu potenÅ£ial turistic, precum ConstanÅ£a sau BraÅŸov.

Gradul de ocupare din punct de vedere turistic este mult mai mare la munte sau pe litoral.

Gradul mai mare de ocupare, compensează cu tarifele practicate pentru apartamentele închiriate în regim hotelier, tarifele fiind mai mici decat în celelalte oraÅŸe ale ţării.

Cele mai căutate sunt apartamentele cu o localizare centrală, concurand astfel la modul real cu hotelurile din zonă.

ClienÅ£ii în regim hotelier, vor avea pretenÅ£ii în ceea ce priveÅŸte amenajările ÅŸi dotările interioare, fiind dispuÅŸi să plătească mai mult pentru asta, aÅŸteptand condiÅ£ii ca de hotel.

Apartamentele închiriate în regim hotelier, vor necesita curăţenie după fiecare client în parte, mici reparaÅ£ii, înlocuire de consumabile, etc.

Toate acestea necesită mai mult timp ÅŸi efort alocat de către proprietarii de locuinÅ£e închiriate în regim hotelier.