Apartamente pentru vanzare si inchiriere in blocuri noi din Constanta si Mamaia. Materiale de constructii. Proiecte de constructii civile.

Vânzări apartamente | Vânzări garsoniere | Vânzări apartamente 2 camere | Vânzări apartamente 3 camere Vânzări terenuri,case | Materiale construcţii | Construcţii civile

Marco Chim

Vedere panoramica a Constanţei

Marco Chim

Interior penthouse

Marco Chim

Bloc

Marco Chim

Bloc locuit

Tipuri de izolaţii în construcţii

Izolarea unei construcÅ£ii ajută la menÅ£inerea confortului termic atât pe timpul verii, cât ÅŸi iarna, contribuind totodată ÅŸi la diminuarea costurilor de întreÅ£inere ÅŸi de eliminare a condensului din încăpere.

ConstrucÅ£iile moderne pot beneficia de trei tipuri de izolaÅ£ii: cea împotriva sunetului (fonice), împotriva umezelii (hidrofuge) ÅŸi împotriva frigului sau a căldurii (termice).

Å¢inând cont de condiÅ£iile meteo din Å£ara noastră unde, în anumite regiuni perioadele uscate alternează cu cele caracterizate prin precipitatii ÅŸi umiditate excesivă, atunci izolaÅ£iile hidrofuge sunt extrem de importante. Protejarea locuinÅ£elor cu ajutorul izolaÅ£iilor hidrofuge, sunt importante totodată ÅŸi pentru apărarea clădirilor împotriva acÅ£iunii distrugătoare a umezelii. Este bine ÅŸtiut că umezeala poate altera materialele de construcÅ£ie, generând totodată apariÅ£ia mucegaiurilor ÅŸi a igrasiei.

Acest tip de izolaÅ£ie se poate realiza cu mijloace moderne - folii speciale - sau clasice, precum carton bituminos, smoală, dispuse în straturi aÅŸezate la nivelul fundaÅ£iilor sau între beton ÅŸi zidărie.

De asemenea, ÅŸi la nivelul podului ÅŸi mansardei există sisteme speciale menite să împiedice formarea condensului. Aceste sisteme de izolaÅ£ie sunt strâns corelate cu cele termice.

Pătrunderea frigului sau a căldurii excesive devine dificilă atunci când clădirea este protejată de izolaÅ£ie termică. Pentru acest tip de izolaÅ£ie se folosesc materiale precum vata minerală, plăci de polistiren, plută, plăci fibrolemnoase sau chiar materiale ecologice precum lâna, pământul, hârtia tocată.

Vata minerală nu reÅ£ine apa fiind recomandată mai ales pentru mansardarea construcÅ£iei, prezentând ÅŸi avantajul că este foarte ieftină. IzolaÅ£ia eco, pe bază de celuloză, are la bază lemnul ale cărei proprietăţi sunt cunoscute încă din cele mai vechi timpuri.

Oprirea sau estomparea trecerii sunetului din afara clădirii sau dintr-o cameră în alta, se realizează cu success aplicând izolaÅ£ii fonice.

În mod obiÅŸnuit, materialele folosite pentru izolaÅ£iile termice asigură ÅŸi o bună izolaÅ£ie fonică.