Apartamente pentru vanzare si inchiriere in blocuri noi din Constanta si Mamaia. Materiale de constructii. Proiecte de constructii civile.

Vânzări apartamente | Vânzări garsoniere | Vânzări apartamente 2 camere | Vânzări apartamente 3 camere Vânzări terenuri,case | Materiale construcţii | Construcţii civile

Marco Chim

Vedere panoramica a Constanţei

Marco Chim

Interior penthouse

Marco Chim

Bloc

Marco Chim

Bloc locuit

Un nou boom în construcţii? Volumul lucrărilor a crescut cu aproape 10% în primele 11 luni din 2015

Volumul lucrărilor de construcţii a crescut în primele 11 luni ale anului trecut cu 9,4%, ca serie brută, potrivit datelor Institutului Naţional de Statistică (INS). Construcţiile noi au avut un avans de 4,8%, lucrările de reparaţii capitale şi-au sporit volumul cu 23,5% şi cele de întreţinere şi reparaţii curente cu 14,4%.

Pe obiecte de construcţii, volumul lucrărilor a crescut la construcţiile inginereşti cu 16,7% şi la clădirile nerezidenţiale cu 3,1%. În cazul clădirilor rezidenţiale, volumul a scăzut cu 4,5%, se arată într-un comunicat al INS.

Ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate, volumul lucrărilor de construcţii a crescut pe total cu 10,2%.

Lucrările de reparaţii capitale au sporit cu 23,4%, cele de întreţinere şi reparaţii curente cu 11%, iar lucrările de construcţii noi cu 6,8%.


Continuarea aticolului in Adevarul Financiar