Lucrari de constructii civile in Constanta, in conditii de maxima securitate, profesionalism si eficienta.

Vânzări apartamente | Vânzări garsoniere | Vânzări apartamente 2 camere | Vânzări apartamente 3 camere Vânzări terenuri,case | Materiale construcţii | Construcţii civile

Marco Chim

Vedere panoramica a Constanţei

Marco Chim

Interior penthouse

Marco Chim

Bloc

Marco Chim

Bloc locuit

Constructii civile

Incepand cu anul 2000, firma Marco Chim Constanta realizeaza constructii civile in conditii de maxima securitate. Profesionalismul, calitatea, eficienta, competenta si promptitudinea ne-au transformat intr-un partener de incredere in domeniul constructii civile din judetul Constanta.

Marco Chim Constanta executa constructii civile la rosu, la gri si la cheie. In perioada 2000-2006, Marco Chim Constanta a incheiat cu succes 12 proiecte de constructii civile, incluzand case si vile pentru persoane fizice din Constanta si din imprejurimi.

Incepand cu anul 2006 si pana in prezent, Marco Chim Constanta s-a implicat in proiecte de constructii civile mult mai ambitioase, precum construirea de blocuri de locuinte. Blocurile sunt amplasate in municipiul Constanta, in zonele C.E.T, bd. I.C.Bratianu (zona Salvare), str. Adamclisi (zona Brotacei) si in statiunea Mamaia, pe malul lacului.

Destinate vanzarii sau inchirierii, blocurile sunt construite cu materiale de buna calitate, furnizate la preturi avantajoase de Marco Chim Constanta, si respecta cu strictete toate standardele de siguranta care se aplica in domeniul constructii civile.

In prezent, societatea Marco Chim Constanta este implicata intr-un proiect de constructii civile care prevede construirea unui ansamblu rezidential format din 3 blocuri de locuinte P+6 pe Bd. Aurel Vlaicu (vis-a-vis de Maritimo Shopping Center) din municipiul Constanta.

Detalii despre proiectele de constructii civile puteti obtine folosind datele inscrise in sectiunea Contact.