Un partener de incredere pe piata comertului cu materiale de constructii in judetul Constanta.

Vânzări apartamente | Vânzări garsoniere | Vânzări apartamente 2 camere | Vânzări apartamente 3 camere Vânzări terenuri,case | Materiale construcţii | Construcţii civile

Marco Chim

Vedere panoramica a Constanţei

Marco Chim

Interior penthouse

Marco Chim

Bloc

Marco Chim

Bloc locuit

Constructii Civile Constanta - Marco Chim

Marco Chim Constanta este o societate comerciala specializata in constructii civile, comercializare de materiale de constructii, vanzare apartamente si inchiriere apartamente in regim hotelier.

Marco Chim Constanta a fost infiintata in anul 1992 cu un alt obiect de activitate, insa din anul 1996 societatea s-a impus ca un partener de incredere pe piata comertului cu materiale de constructii din judetul Constanta. Societatea noastra comercializeaza o gama foarte variata de materiale de constructii autohtone, cu precadere produse care se refera la structura de rezistenta.

Incepand cu anul 2000, firma si-a diversificat gama de produse si servicii oferite clientilor prin includerea pe lista de specializari a lucrarilor de constructii civile. Realizate in conditii de maxima siguranta, cu materiale de buna calitate si la preturi decente, constructiile civile reprezinta o carte de vizita care ne recomanda potentialilor clienti.

Pe langa comertul cu materiale de constructii si constructii civile, din anul 2006 firma de constructii Marco Chim Constanta se implica activ si eficient in actiuni de constructie blocuri, vanzare apartamente si inchiriere apartamente in regim hoteliere. Toate apartamentele oferite in regim hotelier sunt amplasate in blocuri noi, construite de echipa noastra de constructori profesionisti, situate in municipiul Constanta si in statiunea Mamaia.

Profesionalismul, eficienta si promptitudinea sunt coordonatele care au ghidat dezvoltarea durabila a societatii noastre in domeniul constructiilor din judetul Constanta. Experienta indelungata in constructii civile, comert cu materiale de constructie, vanzare apartamente si inchiriere apartamente in regim hotelier ne recomanda ca fiind o societate serioasa, axata pe siguranta si satisfacere nevoile clientilor nostri.

Portofoliul bogat si numarul mare de clienti multumiti de munca noastra sunt cele mai importante lucruri care vorbesc despre profesionalismul nostru si calitatea lucrarilor executate.

Pentru mai multe detalii despre materiale de constructii, constructii civile, vanzare apartamente si inchirieri apartamente in regim hotelier va rugam sa vizitati paginile dedicate fiecarui serviciu in parte.

Echipa Marco Chim Constanta va multumeste pentru timpul petrecut pe acest site!