Inchiriem apartamente in regim hotelier in Constanta, atat in sezon, cat si in extrasezon, ideale pentru o vacanta confortabila la mare.

Vânzări apartamente | Vânzări garsoniere | Vânzări apartamente 2 camere | Vânzări apartamente 3 camere Vânzări terenuri,case | Materiale construcţii | Construcţii civile

Marco Chim

Vedere panoramica a Constanţei

Marco Chim

Interior penthouse

Marco Chim

Bloc

Marco Chim

Bloc locuit

Inchirieri apartamente

Societatea noastra ofera apartamente de inchiriat in regim hotelier in mai multe zone din Constanta.

Apartamentele de inchiriat in regim hotelier sunt disponibile atat in sezon, cat si in extrasezon, fiind cea mai buna alegere atunci cand vine vorba de cazare la malul marii.

Amplasate in blocuri noi, construite dupa anul 2006, apartamentele de inchiriat in regim hotelier sunt compuse din doua si trei camere spatioase si luminoase si va vor oferi o vacanta confortabila.

Toate aceste apartamente de inchiriat in regim hotelier va ofera intimitate si conditii de cazare excelente, fiind dotate cu mobilier modern si accesorii care acorda personalitate incaperilor. Fiecare apartament de inchiriat in regim hotelier cuprinde si o bucatarie moderna, complet utilata si echipata cu aparatura electrocasnica perfect functionala.

Alegand apartamentele de inchiriat in regim hotelier oferite de societatea Marco Chim, va puteti bucura de confortul unui camin adevarat la malul marii.

Nu ezitati sa ne contactati daca doriti sa aveti parte de o vacanta relaxanta, confortabila si lipsita de griji! Apartamentele de inchiriat in regim hotelier oferite de Marco Chim Constanta sunt gata sa va primeasca oricand doriti!