Case si terenuri de vanzare in Constanta

Vânzări apartamente | Vânzări garsoniere | Vânzări apartamente 2 camere | Vânzări apartamente 3 camere Vânzări terenuri,case | Materiale construcţii | Construcţii civile

Marco Chim

Vedere panoramica a Constanţei

Marco Chim

Interior penthouse

Marco Chim

Bloc

Marco Chim

Bloc locuit

Vanzari terenuri, case

Datorită dezvoltării în domeniul imobiliar, Marcochim s-a orientat şi către achiziţionarea de terenuri în vederea construcţiei de case, precum şi punerea în vânzare de case, construite de către echipa noastră de profesionişti.

Cumpărător, chiriaş, sau doar vă gândiţi să vă mutaţi, sau sunteţi un investitor cu experienţă, Marcochim are potenţialul şi resursele necesare pentru a vă ajuta să va construiti o casă, sau vila in zone bine amplasate.

În baza portofoliului bogat în oferte de case spre vânzare, abilităţi în a oferi soluţii concrete chiar şi celor mai exigenţi clienţi, vă asigurăm constructia si vânzarea sau cumpărarea unei case într-un timp foarte scurt.

Echipa Marcochim, formată din profesionişti imobiliari, aduce pe piaţa imobiliară noi case spre vânzare, atât în Constanţa, cât şi în imediata ei apropiere, precum şi o ofertă largă de terenuri spre vânzare, participând în acest mod şi la dezvoltarea economică a regiunii.

Marco Chim Constanta executa constructii civile la rosu, la gri si la cheie inca din anul 2000; astfel,de atunci, Marco Chim are multe proiecte de constructii civile, incluzand case si vile pentru persoane fizice din Constanta si din imprejurimi.

Mai multe detalii despre proiectele de case puteti obtine accesand sectiunea Contact.