Apartamente pentru vanzare si inchiriere in blocuri noi din Constanta si Mamaia. Materiale de constructii. Proiecte de constructii civile.

Vânzări apartamente | Vânzări garsoniere | Vânzări apartamente 2 camere | Vânzări apartamente 3 camere Vânzări terenuri,case | Materiale construcţii | Construcţii civile

Marco Chim

Vedere panoramica a Constanţei

Marco Chim

Interior penthouse

Marco Chim

Bloc

Marco Chim

Bloc locuit

Avem o a doua locuinţă! O vindem, sau o închiriem?

Există ÅŸi proprietari ce deÅ£in mai mult de o locuinţă. Special pentru aceÅŸtia, putem oferi câteva sfaturi practice, pentru a-i ajuta să decidă dacă să ofere spre închiriere sau spre vânzare cea de-a doua proprietate.
FireÅŸte, în cazul în care este nevoia foarte mare de bani, singura opÅ£iune este să vindeÅ£i proprietatea, obÅ£inând un câÅŸtig imediat.
Vă vom prezenta trei exemple, care sperăm să vă ajute în a lua o decizie bună, dacă să vindeÅ£i sau să oferiÅ£i spre închiriere cea de-a doua proprietate imobiliară.
1.Dacă eÅŸti proprietarul unui apartament sau a unei case noi într-o zonă foarte bună a oraÅŸului, poÅ£i considera că eÅŸti norocos. În ciuda scăderii preÅ£urilor locuinÅ£elor, fenomen petrecut în ultimii ÅŸase-ÅŸapte ani, putem observa déjà o stabilizare a preÅ£urilor existente pe piaţă. Putem anticipa o creÅŸtere a proprietăţilor imobiliare, mai ales pentru casele ÅŸi apartamentele noi. Drept urmare, indicat este să oferi proprietatea în plus spre închiriere, situaÅ£ie care îÅ£i va aduce un câÅŸtig lunar, poate recuperând în timp chiar investiÅ£ia.
2. În situaÅ£ia în care ai o locuinţă într-o zonă mai puÅ£in bună, lucrurile se pot complica puÅ£in, mai ales dacă această proprietate se poziÅ£ionează într-o zonă mai proastă a oraÅŸului. Indicat ar fi să încerci să o vinzi, urmărind achiziÅ£ionarea altei proprietăţi mai bune, în timp. Neputând fi siguri despre ce se poate întâmpla în viitor, despre cum se poate dezvolta zona în care se află locuinÅ£a, dacă infrastructura va suferi schimbări, dezvoltându-se totodată nivelul de popularitate al zonei, se poate întâmpla să pierzi o sumă de bani. Însă, în cazul în care optaÅ£i să-l oferiÅ£i spre închiriere, cu siguranţă chiria lunară nu va fi substanÅ£ială. Sfatul nostru este să vă asumaÅ£i un risc mai mare ÅŸi să-l oferiÅ£i spre vânzare.
3. În cazul în care cea de-a doua locuinţă este veche, totul depinde de zona în care aceasta este amplasată. Cu cât este poziÅ£ionată într-un cartier mai puÅ£in căutat, cu atât este mai recomandat să vindeÅ£i proprietatea acum, cât preÅ£urile sunt cât de cât acceptabile. Dacă apartamentul sau casa sunt poziÅ£ionate într-o zonă centrală, cel mai indicat este să o oferiÅ£i spre închiriere. PreÅ£ul proprietăţii în cazul în care ai dori să o vinzi, cu siguranţă nu va fi unul profitabil, de accea cel mai rentabil ar fi încasarea unei chirii lunare, având avantajul zonei centrale. Este bine ÅŸtiut déjà că sunt căutate spre cumpărare locuinÅ£ele noi, drept urmare valorile de piaţă ale celor vechi diminuându-se mult.