Apartamente pentru vanzare si inchiriere in blocuri noi din Constanta si Mamaia. Materiale de constructii. Proiecte de constructii civile.

Vânzări apartamente | Vânzări garsoniere | Vânzări apartamente 2 camere | Vânzări apartamente 3 camere Vânzări terenuri,case | Materiale construcţii | Construcţii civile

Marco Chim

Vedere panoramica a Constanţei

Marco Chim

Interior penthouse

Marco Chim

Bloc

Marco Chim

Bloc locuit

De ce s-au ieftinit apartamentele la Constanţa

Toamna readuce curajul vânzătorilor: după o scădere-record în primele 8 luni, preÅ£urile revin pe creÅŸtere uÅŸoară. În primele opt luni din 2013, apartamentele noi ÅŸi vechi scoase la vânzare în întreaga Å£ară s-au ieftinit cu o marjă-record - de 6,95% - comparativ cu ultimii doi ani (după o scădere de 4% pe tot parcursul lui 2011 ÅŸi una de 1,3% în 2012). Prima lună de toamnă însă, recunoscută în mod tradiÅ£ional pentru „retrezirea" pieÅ£ei imobiliare, s-a remarcat printr-o tendinţă de stabilizare a acestui segment. Potrivit Indicelui Imobiliare.ro, preÅ£ul mediu cerut în septembrie la nivel naÅ£ional a crescut uÅŸor, cu 0,1%, de la 910 euro pe metru pătrat în august, la 911 euro pe metru pătrat (valoare cu 5,4% mai mică decât cea înregistrată în perioada similară a anului trecut). DeÅŸi tendinÅ£a de majorare consemnată la nivel naÅ£ional poate fi considerată neglijabilă, interesant este că în marile oraÅŸe, acolo unde cererea de locuinÅ£e este mai mare, ea a fost resimÅ£ită vizibil mai acut. Astfel, dintre cele cinci centre urbane analizate în detaliu, trei s-au înscris pe un trend ascendent al preÅ£urilor.

În municipiul ConstanÅ£a a fost consemnată o scădere a preÅ£ului mediu solicitat pentru unităţile locative vechi ÅŸi noi. Apartamentele scoase la vânzare în ConstanÅ£a s-au ieftinit în ultima lună cu 1,4%, de la 869, la 857 de euro pe metru pătrat util; valoarea actuală este cu 1,7% mai redusă decât cea consemnată în aceeaÅŸi perioadă a anului trecut. PreÅ£urile locuinÅ£elor noi au scăzut cu 2,3% pe parcursul lunii septembrie, de la 883, la 863 de euro pe metru pătrat, în vreme ce unităţile locative din blocurile vechi s-au depreciat cu 1%, de la 865, la 856 de euro pe metru pătrat.

Sursa: www.ziuadeconstanta.ro