Apartamente pentru vanzare si inchiriere in blocuri noi din Constanta si Mamaia. Materiale de constructii. Proiecte de constructii civile.

Vânzări apartamente | Vânzări garsoniere | Vânzări apartamente 2 camere | Vânzări apartamente 3 camere Vânzări terenuri,case | Materiale construcţii | Construcţii civile

Marco Chim

Vedere panoramica a Constanţei

Marco Chim

Interior penthouse

Marco Chim

Bloc

Marco Chim

Bloc locuit

Închirierea apartamentelor în regim hotelier

Vara și-a intrat în drepturi, mai ales că vremea ploioasă din ultima perioadă a întârziat puțin vacanța. Atât turiștii interesați să petreacă un sejur pe malul Mării Negre, cât și proprietarii de apartamente din Constanța sunt optimiști, știind că perioada de vârf sunt lunile iulie și august, astfel încât încă se pot găsi apartamente de închiriat în regim hotelier.

Preferate și apreciate de turiști rămân locuințele cu vedere la mare, însă din dorința de a face economie, de cele mai multe ori aceștia sunt dispuși să renunțe la priveliște, în schimbul unui apartament închiriat într-o zonă mai puțin interesantă.

Cele mai căutate apartamente pentru închiriere sunt cele cu 2 camere, prețul chiriei pe noapte pornind de la 100 lei. Confortul oferit de spațiul mai mare al unui apartament cu 2 camere, comparativ cu o garsonieră, poate fi considerat un avantaj, diferența de preț nefiind cu mult mai ridicată. Prețul de închiriere a unei garsoniere pornește de la 80 lei/noapte, crescând în funcție de cât de spațioasă și îmbunătățită este, mai ales dacă poziționarea imobilului este aproape de mare.

Pentru un apartament cu două camere în zona Tomis Nord, prețul spre închiriere cerut este de 800 lei/ lună. Pentru zona Satul de Vacanță, un apartament de 90 de metri pătrați, amplasat într-un bloc nou (finalizat în anul 2010), poate fi închiriat cu 1.000 de euro pe lună.

De regulă, prețurile se negociază în funcție de perioada de închiriere.
În ultimii ani ofertele pentru apartamentele închiriate în regim hotelier situate în stațiunea Mamaia au explodat. Numeroase proiecte imobiliare dezvoltate în zonă au contribuit la această creștere spectaculoasă pe piața închirierilor apartamentelor în regim hotelier.

Prețul mediu de închiriere al unui apartament cu 2 camere în stațiunea Mamaia pornește de la 70 euro/noapte în timpul săptămânii, și 100 euro/noapte la final de săptămână. De asemenea, prețul poate fi negociat, în funcție de perioada de închiriere.

Varianta închirierii unui apartament în schimbul cazării la hotel a devenit din ce în ce mai practicată și preferată de turiștii veniți pe litoralul Mării Negre pentru a-și petrece vacanța, sau doar pentru a petrece un week-end pe litoral.