Apartamente pentru vanzare si inchiriere in blocuri noi din Constanta si Mamaia. Materiale de constructii. Proiecte de constructii civile.

Vânzări apartamente | Vânzări garsoniere | Vânzări apartamente 2 camere | Vânzări apartamente 3 camere Vânzări terenuri,case | Materiale construcţii | Construcţii civile

Marco Chim

Vedere panoramica a Constanţei

Marco Chim

Interior penthouse

Marco Chim

Bloc

Marco Chim

Bloc locuit

Prima casa sau rate la dezvoltator

Sistemul de rate la dezvoltator este preferat de clienţii cu venituri care nu sunt acceptate de bănci sau de cei care nu se încadrează în programele guvernamentale special concepute pentru achizitionarea unei case.
ÃŽn funcÅ£ie de proiect puteÅ£i achita în rate fie toată suma, fie doar o parte din ea. 
Dezvoltatorii optează să vândă locuinÅ£ele prin Programul "Prima Casă", sau prin sistemul "Rate la dezvoltator". 
Unii dezvoltatori preferă să perceapă un avans mai mare, pentru ca restul sumei să fie plătită în rate.
AlÅ£ii aleg o variantă similară aÅŸa-numitei "rent to buy", ceea ce presupune că mai întâi închiriezi locuinÅ£a ÅŸi o cumperi atunci când dispui de fondurile necesare, 
urmând ca banii plătiÅ£i pe chirie să se scadă din preÅ£ul total. 
Atunci când vine vorba despre rate la dezvoltator, un singur lucru este clar: nimeni nu o să vă ceară mai mult decât buletinul pentru a vă acorda ratele.
 Altfel spus, nu trebuie să mai demonstraÅ£i nimănui că aveÅ£i venituri îndeajuns de mari încât să vă acoperiÅ£i ÅŸi plata casei. De acest sistem poate beneficia oricine, nu se cer acte doveditoare pentru venituri, 
se plăteşte avansul, se face antecontractul sau contractul de vânzare-cumpărare şi din momentul în care locatarul se mută în apartament începe să plătească rata.
Fiecare program are părţi bune, dar şi mai puţin plăcute. Pe lângă faptul că nu este nevoie de nici un document cu care să faceţi dovada veniturilor,
 se reduce semnificativ ÅŸi timpul pe care îl petreceÅ£i pentru întocmirea documentelor necesare cumpărării.
De asemenea, nu se plătesc nici un fel de comisioane (de genul celor plătite la bancă) şi nu trebuie făcută asigurare de viaţă sau asigurare pentru imobil.
Pe de altă parte, perioada maximă în care vă puteţi plăti ratele la dezvoltator nu depăşeşte 15 ani.
 ÃŽn funcÅ£ie de stadiul lucrărilor, avansul poate varia, astfel că, dacă doriÅ£i o locuinţă în care să vă mutaÅ£i imediat, trebuie să dispuneÅ£i de o sumă mai mare.