Apartamente pentru vanzare si inchiriere in blocuri noi din Constanta si Mamaia. Materiale de constructii. Proiecte de constructii civile.

Vânzări apartamente | Vânzări garsoniere | Vânzări apartamente 2 camere | Vânzări apartamente 3 camere Vânzări terenuri,case | Materiale construcţii | Construcţii civile

Marco Chim

Vedere panoramica a Constanţei

Marco Chim

Interior penthouse

Marco Chim

Bloc

Marco Chim

Bloc locuit

Prima casa sau rate la dezvoltator

Sistemul de rate la dezvoltator este preferat de clienţii cu venituri care nu sunt acceptate de bănci sau de cei care nu se încadrează în programele guvernamentale special concepute pentru achizitionarea unei case.
În funcţie de proiect puteţi achita în rate fie toată suma, fie doar o parte din ea. 
Dezvoltatorii optează să vândă locuinţele prin Programul "Prima Casă", sau prin sistemul "Rate la dezvoltator". 
Unii dezvoltatori preferă să perceapă un avans mai mare, pentru ca restul sumei să fie plătită în rate.
Alţii aleg o variantă similară aşa-numitei "rent to buy", ceea ce presupune că mai întâi închiriezi locuinţa şi o cumperi atunci când dispui de fondurile necesare, 
urmând ca banii plătiţi pe chirie să se scadă din preţul total. 
Atunci când vine vorba despre rate la dezvoltator, un singur lucru este clar: nimeni nu o să vă ceară mai mult decât buletinul pentru a vă acorda ratele.
 Altfel spus, nu trebuie să mai demonstraţi nimănui că aveţi venituri îndeajuns de mari încât să vă acoperiţi şi plata casei. De acest sistem poate beneficia oricine, nu se cer acte doveditoare pentru venituri, 
se plăteşte avansul, se face antecontractul sau contractul de vânzare-cumpărare şi din momentul în care locatarul se mută în apartament începe să plătească rata.
Fiecare program are părţi bune, dar şi mai puţin plăcute. Pe lângă faptul că nu este nevoie de nici un document cu care să faceţi dovada veniturilor,
 se reduce semnificativ şi timpul pe care îl petreceţi pentru întocmirea documentelor necesare cumpărării.
De asemenea, nu se plătesc nici un fel de comisioane (de genul celor plătite la bancă) şi nu trebuie făcută asigurare de viaţă sau asigurare pentru imobil.
Pe de altă parte, perioada maximă în care vă puteţi plăti ratele la dezvoltator nu depăşeşte 15 ani.
 În funcţie de stadiul lucrărilor, avansul poate varia, astfel că, dacă doriţi o locuinţă în care să vă mutaţi imediat, trebuie să dispuneţi de o sumă mai mare.